Wink, de enige 100% online Belgische supermarkt

08/09/2017

Wink is de enige 100% online Belgische supermarkt. Via de website bestel je in een mum van tijd jouw boodschappen online. Bovendien kan je nog kiezen hoe je je aankopen wil ontvangen: ofwel ga je ze zelf afhalen in een drive-in of afhaalpunt, ofwel kies je voor thuislevering dezelfde avond nog. Kortom, Wink heeft alles om je boodschappen eenvoudig en snel online te bestellen. Dankzij hun versheidscharter ben je ook verzekerd van kwaliteit.

wink online belgische supermarkt
Bron: wink.be

Je boodschappen thuis geleverd met Wink

Via Wink kan je je boodschappen laten leveren aan huis, vanaf €5,95 leveringskosten. Daarmee zijn ze vlotjes de goedkoopste thuisleverdienst in België. Bovendien: als je voor 9u ’s ochtends bestelt, ontvang je je boodschappen diezelfde dag nog aan je voordeur. Tenslotte kan je de inhoud van je winkelwagentje ook afhalen bij een drive-in of een voorafgekozen afhaalpunt. Lekker gemakkelijk!

Online boodschappen bestellen via Wink.be

De boodschappen online uitkiezen is een fluitje van een cent. Alles is mooi geordend volgens categorieën, waardoor je elk product eenvoudig kan terugvinden. Wie weet zelfs veel vlotter dan in een fysiek winkel! Daarnaast hebben ze ook de functie ‘Mijn lijstjes’, zodat je eenvoudig je boodschappenlijstje online kan maken. Tenslotte hebben ze ook de Winkado’s, waarmee je enkele euro’s kan uitsparen. Dankzij bepaalde promoties, bespaar je op je volgende aankopen bij Wink. Heel erg leuk!

Voordelen en garanties

De voordelen van online je boodschappen bestellen zijn duidelijk: het gaat snel, je kan ze rustig thuis bestellen en ze leveren ze je aan je voordeur af. Daarnaast heeft Wink nog twee belangrijke voordelen, die we zeker niet mogen vergeten vermelden. De eerste is hun aanbod aan welkomstaanbiedingen. Dankzij regelmatige acties, waarbij ze bijvoorbeeld een gratis fles cava of gratis levering voorzien, trachten ze mensen te overtuigen om hun boodschappen online te bestellen. Een tweede belangrijk overtuigingsmiddel, is hun versheidscharter. Hierdoor ben je verzekerd van producten van hoge kwaliteit. Zoniet, worden je producten terugbetaald. Top!

Wij zijn alvast overtuigd. Jullie Ook?! Hierboven delen we nog een leuk filmpje, waar ze tonen hoe de boodschappen voorbereid worden. Veel plezier!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van deze website, tracht ik up-to-date te blijven van het laatste nieuws rond online supermarkten in België en Europa in het algemeen. Zo kan ik jullie af en toe van leuke feiten en nieuwtjes voorzien.

Ontvang de laatste supermarkt promoties en aanbiedingen in je mailbox. Schrijf je nu in!